Á la carte

Meny

Tisdag till fredag 18-21
Lördag 18 - 21

Med reservation för ändringar pga råvarutillgång

Snacks

Rofruktschips med tryffeldip
65 kronor

Pimento Padrones
45 kronor

Oliver
La Bella di Cerignola
50 kronor

Skaldjur

Färska räkor från Bohuslän
135 kronor - 200 g

Pumphusets rökta räkor
125 kronor - 150 gram

Burfångade kokta havskräftor
245 kronor - 300 g

Halv kokt Amerikansk Maine hummer
185 kronor

Halv kokt krabba med hovmästarsås
145 kronor

Bay scallop ceviche
35 kronor styck

Ostron Marennes Oleron
25 kronor styck

Oyster Rockefeller
39 kronor styck

Oyster Kilpatric
39 kronor styck

Till skaldjuren serveras surdegsbröd, lagrad ost, citron och rostad vitlöksmajonnäs
Alla skaldjur serveras efter tillgång

SKALDJURSPLATÅ
1/2 kokt amerikansk hummer,
150 g färska räkor,
100 g rökta räkor,
2 burfångade havskräftor,
1/2 kokt krabba,
3 ostron Marennes Oleron,
2 bayscallops ceviche,
skagenröra,
cocktailsås,
rostad vitlöksmajonnäs,
schalottenlöksvinaigrette,
surdegsbröd
och citron

595 kronor per person

Förrätter

Yellowfin Tuna
Ponzu, kimchimajonnäs, rostad sesam, sommarlök och sprött rispapper
145 kronor

Zucciniblomma
Fylld med havskräfta, serveras med curryemulssion, olivolja, råhyvlad zuccini och strandsenap
155 kronor

Kroketter
Kantareller, körvelcreme, sommartryffel och dill
150 kronor

Lobster roll
1/2 kokt hummer med smörstekt brioche, frasig lök och dill
185 kronor

Pumphusets tre eller fem assietter
Norröna matjes, stekt inlagd strömming, sikrom och gräslöksgravad strömming, skagenröra, kallrökt lax med dillkräm och pepparrot, färskpotatis och lagrad prästost
145 kronor / 185 kronor

 

Varmrätter

Öresundstorsk
Hackat ägg, Grebbestad ansjovis, dill, gräslök och brynt smör
275 kronor

Ångad bergtunga i filé
Pancetta, spritärtor, smörstekta sommarkantareller, mussel och krondillsås
285 kronor

Stekt strömming
Potatispuré, gröna ärtor, lagrad cheddar, lingon och brynt smör
170 kronor

Hängmörad clubstek för 2 personer
700 g hängmörad ryggbiff på ben serveras med pommes, sallad på solmogna tomater, brytbönor, kryddsmör och dragonkräm
295 kronor per person

Grillad flapsteak
Ruccola, tryffeldressing, syrad schalottenlök, lagrad parmesan och brytbönor
265 kronor

 

Desserter

Creme Brûlé
med hallonsorbet
115 kronor

Peccanpaj
med vaniljglass
125 kr

88:an
Vaniljglass, praliné, rostade hasselnötter, chokladkräm
125 kronor

Chokladtryffel
22 kronor styck

Vid allergier prata med er servitör