Kväll

Meny hösten 2019

Torsdag - Lördag från kl. 17.00
Söndag kväll Stängt

FÖRRÄTTER
________________________

Trattkantarelltoats 130:-
på smörstekt surdegsbröd med prästost och vispad crème fraiche.

Ravioli 120:-
fylld med Ven hare, champinjonkräm och svampconsommé

Krämig hummersoppa 155:-
med krispig majs-och hummerkrokett

VARMRÄTTER
________________________

Fasan från Ven 280:-
Palsternackspuré, portvinsås, friterad grönklål och picklade senapsfrön

Torskrygg med rotselleri 290:-

Rödkål, brynt smör och svart fermenterad vitlök

Röding med höstprimörer 260:-
Mandelpotatischips, beurre blanc, forellrom, potaispuré med friterad lök

Timjan-gnocchi med grönärtspuré 225:-
Parmesanflarn, broccoli,örter och smörsås

Falafel med örtbakad morot 185:-
Picklad lök och chimichurri

DESSERTER
________________________

Variation på havtorn 125:-
Chokladganache, vaniljglass, kanelkrisp och apelsinskum

Snickers 125:-
Jordnötsglazerad chokladterrin, salt vaniljglass, dulce de leche, honungsrostade jordnötter färska hallon

Tryffel 30:-
Med tillbehör

Tryffelplatta 80:-
Med tillbehör

En kula sorbet 35:-

________________________