Kväll

Öppningsmeny

Serveras 8:e - 31:e maj

Tisdag - Lördag från 17:30

Lördag 12:00 - 15:00

Förrätt

Råbiff med äggulekräm, friterad kapris, picklad rödbeta,
pepparrotsemulsion samt pepparkrasse.

145 kronor

Confiterad vit sparris,
grön sparris crudité, sparrisemulsion, forellrom, kirskål.

130 kronor

Huvudrätt

Oxfilé med rattatouiulle, picklad lök, primörer och örtolja.

295 kronor

Halstrad torskrygg, palsternackspuré, smörstekt primörmorot,
örtspräckt vitvinssås.

280 kronor

Dessert

Rabarber och hallon-parfait, vaniljkokt rabarber, rabarbergel,
vit chokladkristall, färska hallon, oxalis

125 kronor

Crème brûlée

95 kronor

Chokladtryffel med tillbehör

30 kronor

 

3-rätters meny öppningsmeny

Sparris & forellrom
Confiterad vit sparris, grön sparris crudité, sparrisemulsion, forellrom, kirskål.

Torsk från sundet
Halstrad torskrygg, palsternackspuré, smörstekt primörmorot, örtspräckt vitvinssås.

Rabarber, hallon & vit choklad
Rabarber och hallon-parfait, vaniljkokt rabarber, rabarbergel, vit chokladkristall, färska hallon, oxalis.

395 kronor