Lunch

Lunch 12.00 - 15.00

Molue Marinere 125:-
Vin- & gräddkokta blåmusslor med vitlök, persilja & chilli

Moule Frites 225:-
Vin-och gräddkokta blåmusslor med Vitlök, Persilja, Chili
Serveras med Pommes frites & Rostad vitlöksdipp

Honung- & Soyamarinerad Pluma 185:-
Med coleslaw på savoy, fänkål & äpple. Serveras med Rostad Potatis och glaze på Äppelcidervinäger

Saltbakad blomkål 225:-
 Med friterad morot, blomkålspuré och kapris-& soyasmör

Pankofriterad kyckling 165:-
Med ingefärspicklade grönsaker på en sommarsallad,
chilli & ingefärsmajonnäs och sesamfrön

Gravad lax 140:-
Med dillstuvad potatis och hovmästarsås

________________________

FÖR DE SMÅ

Köttbullar med Potatis, Lingon och Sås 90:-
Pankofriterad kyckling med dipp och pommes frites 90:-

________________________

ALLTID PÅ PUMPHUSET

Krämig Räkmacka 195:-
På rostat surdegsbröd, dillmajonnäs,
picklad stecklök, bakat ägg
Tillägg med löjrom 70

________________________

DESSERT

Creme Brulé med färska bär 95:-
Chokladmoussé 125:-
med fläderparfait, färska jordgubbar & karamelliserade nötter
Chokladmarquis 125:-
körsbärskompott med vanilj och citronverbena och körbärsmaräng
Tryffel med tillbehör 30:-

________________________

INNAN MATEN

Champagne Mumm 150:-
Prosecco Zonin 80:-
Stella Artois fatöl 55:-
Gin & Tonic 130:-
Gin Monkey 47 & tonic 165:-
Summer Breeze 130:-

________________________

SNACKSMENY

Pulled-Pork kroketter med dipp 95:-
Bjärechips 40:-
Oliver 40:-
Surdegsbröd med vispat smör 30:-
Marconamandlar 40:-
”Boquerones en vinagre” (sardiner) med rostat surdegsbröd & citron 125:-