Meny

 Lunch vecka 21

Veckans fångst
Ljus sej
med raps, grön sparris, citronemulssion och råhyvlad jordärtskocka
170 kronor

Veckans husman
Skånsk Pluma
med pimientos padrones, syltad rödlök, ramslöksblomma och rödvinssky
110 kronor

Norröna matjesill
färskpotatis, syrad grädde, rödlök, gräslök och citron
145 kronor

Stekt strömming
ärtor, lagrad cheddar, potatispuré, lingon och brynt smör
165 kronor

Räkmacka
handskalade räkor, ekologiskt ägg, rödlök, majonnäs och citron
165 kronor

Halstrad torsk från Öresund
med brynt smör, Grebbestads ansjovis, hackat ägg, gräslök och färskpotatis
265 kronor

Rimmad lax
dillstuvade potatis
175 kronor

Creme Brülée
karamelliserad bakad vaniljkräm och sorbet
95 kronor

Chokladtryffel 
22 kronor

 

After Work 
Ingen After Work fredag 19 maj eftersom hela huset är abonnerat

 

Söndagsmiddag

Buffé med husets egna sill och tillbehör
Citrusgravad lax med skånsk senapssås, kallskuret, 
hembakat bröd, vispat smör och långlagrad ost

En välsmakande varmrätt

 245 kronor

Endast buffé
175 kronor

Vi serverar även a la carte och barnmeny.
Boka gärna bord på http://pumphuset.nu/boka/
 

Kockens val

FÖRRÄTT

Vit sparris 
med lagrad prästost, ramslök, frissé och spröd lök   

VARMRÄTT

Hängmörad ryggbiff 
med ramslöksemulssion, karameliserad silverlök och vit sparris

eller

Halstrad torsk från Öresund
med brynt smör, Grebbestads ansjovis, hackat ägg, gräslök och färskpotatis

DESSERT

Creme brullé
karamelliserad bakad vaniljkräm, sorbet

495 kronor

 

Pumphuset Mors dag 

FÖRRÄTT

Grön och vit sparris
med lagrad parmesan, rostade frön, silverlök och persiljevinaigrette

VARMRÄTT

Röding
med späd morot, vitlök och dillkryddad spenat, citronhollandaise och färskpotatis

eller

Lågtempererad kalvrostbiff
med färsk lök, jordärtskocka, madeirasky och spröd jordärtskocka

DESSERT

Tartelette
med créme patiserie, färska bär, apelsinblomshonung och honungskrasse

 3 rätter - 475 kronor
2 rätter - 395 kronor

 

 

Meny

Tisdag till torsdag 17-21
Lördag 12 - 21   Söndag 12 - 17

SNACKS

Rofruktschips med tryffeldip
65 kronor

Pimento Padrones
45 kronor

Oliver
La Bella di Cerignola
50 kronor

Skaldjurskrokett med chilimajonnäs
75 kronor

OSTRON

Marennes-Oléron, Bordeaux
25 kronor styck

Ostron Rockefeller 
39 kronor styck

Ostron Kilatrick
39 kronor styck

 

FÖRRÄTTER

Norröna matjesill
färskpotatis, syrad grädde, rödlök, gräslök och citron
135 kronor

Vit sparris 
med lagrad prästost, ramslök, frissé och spröd lök  
155 kronor

Borstahusmacka
rågbröd, nyrökt strömming, Kalix löjrom, rödlök, gräslök och citron
145 kronor

Tartar på oxe 
med rökt majonnäs, frusen dragon, syrad schalottenlök, picklad senap 
150 kronor

 

VARMRÄTTER

Hängmörad ryggbiff 
med ramslöksemulssion, karameliserad silverlök och vit sparris
285 kronor

Röding
med moussline på havskräfta, vitspetsad rädisa, 
sjökorall och havskräftreduktion
275 kronor

Stekt strömming
med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och lagrad cheddarost
170 kronor

Halstrad torsk från Öresund
med brynt smör, Grebbestads ansjovis, hackat ägg, gräslök och färskpotatis
265 kronor

DESSERTER

Sorbet på rabarber och yoghurt
med mandelkaka, inkokta rabarber och vanilj
125 kronor

Creme brullé
karamelliserad bakad vaniljkräm, sorbet
95 kronor

Glass/sorbet
30 kronor

Chokladtryffel
22 kronor