Restaurang

Händer i januari

LÖR-SÖN: Helglunch 12.00-15.00

LUNCH: tisdag – fredag 11.30 -14.30 . Öppnar igen torsdag 23 januari
BAGERIET/CAFÉET: lördag & söndag. Öppnar igen lördag 1 februari 08.00
AFTER WORK: Premiär fredag 31 januari

Restaurang

Ny krögare på Pumphuset - Niclas Robertsson som även driver Bread on Wine på Ven och tidigare Pio Country Club i Halmstad - har nu tagit över vid rodret på Restaurang Pumphuset. Många spännande förändringar är på gång.

– Jag vill skapa en naturlig mötesplats där vi bjuder besökaren på en upplevelse och atmosfär som uppmuntrar till en avslappnad och trivsam gemenskap – med bubblande konversationer och tid för reflektion kring mat, vin och konst, säger Niclas Robertsson

"I samklang med havet levererar vi en oförglömlig helhetsupplevelse med smak av vår genuina glädje, passion och kunskap."

Pumphusets restaurang ligger precis vid vattenbrynet i Borstahusen och har en vidunderlig utsikt över Öresund, Hven och Danmark.

Hos oss kan Ni verkligen koppla av och se båtarna i sundet passera medan solen går ner. Det är lika mysigt en skön sommarkväll som en höstdag när stormens vågor slår mot de stora panoramafönstren.

Vi serverar mycket fisk från våra lokala fiskare i hamnen och jobbar med utvalda råvaror från lokala leverantörer och anpassar menyn efter säsong.

Vi är ett perfekt stopp på utflykten för att äta en god måltid, dricka kaffe eller koppla av med en öl, samt för att njuta god konst och kultur.

Vi erbjuder såväl konferens som festligheter för små och stora sällskap.

Klicka här för att boka bord direkt på vår hemsida.